Van Overbeek Makelaars is lid van de NVM

Alle vestigingen van Van Overbeek Makelaars zijn lid van de NVM: de Nederlandse Vereniging voor Makelaars. Eén van de speerpunten van de NVM is de belangenbehartiging. Alle makelaars binnen Van Overbeek frissen regelmatig hun kennis op. Vanuit de NVM worden er steeds opfriscursussen gegeven die onze makelaars volgen!

Optimaal zichtbaar op Funda

Alle makelaarskantoren die aangesloten zijn bij de NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars), kunnen de te koop staande woningen op Funda plaatsen. Als NVM makelaar kunnen wij onze woningen beter presenteren als niet-NVM makelaarskantoren. Een voordeel om te kiezen voor een NVM makelaar. Van Overbeek heeft 4 vestigingen in Purmerend, Edam-Volendam, Hoorn en Westfriesland. Altijd een NVM kantoor bij u in de buurt! 

NVM Makelaar

Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs

Oftewel de NVM. De NVM informeert zowel de makelaars als de consument over alles wat met de verkoop, aankoop of taxatie van onroerend goed te maken heeft. Neem eens een kijkje op hun website. Hier vindt u allerlei informatie, nieuwsfeiten en tips. 

 

Kijk op de NVM site voor tips wat een NVM makelaar voor u kan betekenen

Nog meer vragen over de NVM of weten wat een NVM makelaar voor u kunt betekenen? Neem gerust contact op met één van onze Van Overbeek vestigingen. 

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u zo snel mogelijk voor een afspraak