Kies voor Van Overbeek Makelaars Hoorn Kersenboogerd

Uw huis verkopen of een huis kopen in de regio Hoorn? Kies voor Van Overbeek Makelaars Hoorn met een vestiging in Kersenboogerd. Wij geven u gratis advies als het gaat om de verkoop van uw huis of het kopen van een huis. Gewoon even een afspraak maken met een Van Overbeek Makelaar uit Hoorn. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een taxatie of een gratis waardebepaling. Weten hoe anderen ons beoordelen? Kijk onderstaand naar de onafhankelijke beoordelingen van Funda. 

Op zoek naar een bedrijfsmakelaar? Klik hier

Van Overbeek Hoorn V.O.F.

Lepelaar 3
1628 CZ Hoorn

Telefoon: 0229-271777

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.30 uur (of op afspraak)

Vul snel uw woonwens in
Vul snel uw woonwens in En ontvang als eerste het nieuwste aanbod

Zoekt u een makelaar uit Hoorn?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van Overbeek is al 45 jaar gevestigd, met vier vestigingen, in Noord Holland. Zowel onze bedrijfsmakelaars als woningmakelaars kennen de omgeving Hoorn als geen ander. Van Overbeek Makelaars is lid van de NVM (Nederlandse vereniging voor Makelaars). Zo weet u dat de makelaar altijd op de hoogte is van de juiste informatie. 

 


  

Verkoop uw huis met de hoogste opbrengst
Verkoop uw huis met de hoogste opbrengst

Een huis verkopen?

U bent voornemens om uw huis te verkopen? Laat u dan informeren door onze makelaar in een verkoopadviesgesprek. Onze makelaars weet alles over de woningmarkt in de regio Hoorn en natuurlijk ook de marktwaarde van uw huis. 
Hij vertelt u graag waar u op dient te letten en wat u tegen kunt komen bij het verkopen van uw woning.
Dit gesprek is natuurlijk gratis! Wij komen bij u langs en u bent natuurlijk altijd welkom aan de lepelaar 3.

Afspraak maken met een Van Overbeek Makelaar Hoorn

makelaar hoorn

Alles weten over het verkopen van uw huis?

Maak dan een afspraak met de makelaar. Want een huis verkopen doet u niet iedere dag, wij wel! Als makelaar uit Hoorn weten wij alles over het verkopen van uw woning en tijdens een verkoopadviesgesprek informeren wij u graag over: 

  • Hoe u uw huis snel en tegen de beste prijs kunt verkopen
  • De verkoopgarantie voor uw woning
  • De professionele manier van presentatie van uw huis
  • Het Social Media plan voor uw woning 
  • Ons verkoopplan speciaal voor uw huis
  • De woningmarkt in regio Hoorne waarde van uw huis door middel van een gratis waardebepaling
  • Maak hier een afspraak met een Van Overbeek Makelaar Hoorn
Huis kopen met de makelaar uit hoorn

Een huis kopen?

Een huis kopen doet u niet iedere dag. Onze makelaars wel en kennen uw regio als geen ander. Maak uw woonwens aan ons kenbaar en wij zoeken met u mee. Uw droomhuis gevonden? Neem dan een makelaar mee naar een bezichtiging. Een makelaar let op andere dingen dan u en is niet emotioneel bij het huis betrokken. De makelaar van de verkoper is er alleen voor de verkoper. Kies daarom voor een aankoopmakelaar uit Hoorn, die komt op voor úw belangen. 

U kunt ook kiezen voor een verhuisadviesgesprek. Tijdens dit gesprek - wat uiteraard gratis is - informeren wij u over alles wat u tegen kunt komen bij het kopen van een huis.  
Verhuisadviesgesprek

Gratis waardebepaling door Van Overbeek Makelaars Hoorn

Weten wat uw woning waard is?

Uw wil uw huis verkopen en weten wat uw woning waard is? Kies dan voor een gratis waardebepaling door een Van Overbeek Makelaar Hoorn. Met een gratis waardebepaling krijgt u direct inzicht in de bestedingsruimte en weet u wat uw woning waard is. Maak een afspraak met de makelaar en hij komt bij u langs om de waarde van uw woning op te nemen. Zo krijgt u direct inzicht in uw bestedingsruimte!

Gratis waardebepaling

Taxatie door Van Overbeek Makelaar hoorn

Uw huis laten taxeren?

Een taxatierapport nodig? Maak dan een afspraak met een Van Overbeek Taxateur. Onze gecertificeerde makelaars stellen een goed onderbouwd rapport voor u op dat voldoet aan de eisen van de geldverstrekkers. Al ruim 45 jaar taxeren wij woningen in de regio Hoorn dus grote kans dat onze makelaar uw huis al eens heeft getaxeerd! 

Meer weten over taxaties

Virtueel bezichtigen bij Van Overbeek Makelaar Hoorn

Weten welke woningen te koop staan?

Wilt u weten welke woningen er te koop staan bij Van Overbeek Makelaars in de regio Hoorn? Klik dan op onderstaande button. En als uw droomhuis er bij staat, maak dan een afspraak met de makelaar voor een bezichtiging  of bezichtig deze woningen vanuit uw luie stoel met de 360 graden tour of met de virtuele tour. 

Naar het woningaanbod 

makelaar hoorn

Kies voor een makelaar in hoorn die de regio kent!

Van Overbeek makelaars is al 45 jaar dé makelaar voor de regio Hoorn en West-friesland. Bij onze vestiging aan Lepelaar 3, in de wijk Kersenboogerd, kunt u terecht voor zowel de woningmakelaardij als de bedrijfsmakelaardij. Een makelaar Hoorn kent de regio Hoorn als geen ander en helpen u graag bij de verkoop, aankoop en taxatie van uw woning of bedrijf. Maak snel een afspraak met een makelaar, vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Weten wat anderen van onze dienstverlening vinden? Klik dan op de button en zie de onafhankelijke reviews van Funda. 

Onze reviews! 

Bij Van Overbeek Hoorn V.O.F. in de verkoop

Bekijk het hele aanbod

De specialisten van Van Overbeek Hoorn V.O.F.

ing. Tim Jansen

Kandidaat Register Makelaar Taxateur (KRMT)

Martijn Olofsen, BEc

Vastgoedadviseur

Cherise de Vries, BBA

Vastgoedadviseur

Diana Snaas

Office Manager

Joop van Overbeek

Adviseur/lid MVA en Fiabci  

Mirjam de Vries - Bom

Directiesecretaresse

Uw mening telt bij Van Overbeek Makelaars Hoorn

Wij vinden het belangrijk om te weten wat iedereen van onze dienstverlening vindt. Daarom hechten wij veel waarde aan de beoordelingen van Funda. Geheel onafhankelijk. Graag delen wij deze beoordelingen met u want wij zijn hier best trots op. Wij bedanken iedereen die een beoordeling heeft ingevuld!

Klik hier voor onze beoordelingen

Plan uw route naar Van Overbeek Hoorn V.O.F.

U vertrekt vanaf

Toon route