Van Overbeek Bedrijfsmakelaars

Bent u van plan een bedrijf te beginnen? Denkt u aan uitbreiding of een andere locatie? Dan is het wel zo verstandig een afspraak te maken met een Van Overbeek Bedrijfsmakelaar. Uw plannen en onze makelaars. Daar vindt u de klik in succesvol ondernemen. Uw spil tussen ondernemen en onderneming. Maak hier een afspraak met één van onze bedrijfsmakelaars. 

1116092_regio.png

Een bedrijfspand kopen of een bedrijfspand huren?

Alle Van Overbeek Bedrijfsmakelaars zijn gespecialiseerd in bedrijfsonroerend goed. Zij kennen de weg in het ondernemers landschap als geen ander. Een bedrijfspand huren of kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Met vier vestigingen in Noord Holland spreken onze makelaars regelmatig met veel gemeentes en projectontwikkelaars. En zijn wij op de hoogte wat er in onze regio's speelt. Alle Van Overbeek vestigingen zijn de kruising tussen vraag en aanbod!

 

bedrijfsmakelaars

Kiest u voor onze bedrijfsmakelaar die:

1116094_bedrijfshallen-400x256.png

Een beleggingspand kopen?

Wilt u in Vastgoed beleggen? Een beleggingspand kopen? Neem dan contact met ons op, wij zijn gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van onroerend goed. Hoog rendement bij aankoop van een beleggingspand. U investeert rechtstreeks in een beleggingspand (een pand wat reeds is verhuurd), waardoor u direct een maandelijkse cashflow genereert. Wist u dat een minimaal rendement van 6 - 8% netto realistisch is! Klik hier voor ons aanbod van de te koop staande beleggingspanden. Bel of mail ons gerust voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze bedrijfsmakelaars.

Vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u zo snel mogelijk voor een afspraak.

Uw gegevens
* verplichte velden