Een huis kopen via Van Overbeek Makelaars?

Dan ontvangt u een unieke digitale assistent die uw verhuizing overzichtelijk maakt.
Gratis en voor niets met tips en tools om uw verhuizing makkelijk te maken.

1035933_verhuisdoos-kind-400x256.png

Bij Van Overbeek staat u er na de koop niet alleen voor!

Wanneer u een huis bij ons heeft gekocht of aangekocht, bieden wij u een kosteloze en unieke persoonlijke digitale assistent aan die uw verhuizing overzichtelijk en leuk maakt. Naast handige interactieve planners krijgt u advies op maat van professionals en ook nog eens op het juiste moment. We geven u ook de beschikking over een handige aanschafhulp die u desgewenst helpt bij het maken van de vele keuzes die een verhuizing met zich meebrengt. Ook kunt u uw nieuwe aanwinst simpel aan uw vrienden en bekenden laten zien, die natuurlijk laaiend enthousiast en dus benieuwd zijn naar uw nieuwe aanwinst.

1035934_duim-omhoog-400-x256.png

KijkMijnHuis is: Handig, Leuk en Nuttig! En u krijgt hem bij Van Overbeek!

Natuurlijk is gebruik hiervan veilig en is uw privacy altijd 100% gewaarborgd.Wist u dat u door gebruik te maken van deze digitale assistent genaamd KijkMijnHuis ook nog eens het goede doel steunt?

Heeft u nog geen KijkMijnHuis aangeboden gekregen maar wel via ons gekocht? Geen nood. We bieden u KijkMijnHuis graag alsnog kosteloos aan. Vult u het contactformulier in en wij verzorgen een uitnodiging.