Uw bedrijfsruimte verhuren? Van Overbeek denkt met u mee!

Uw bedrijfsruimte verhuren? Wellicht is de huurder al bij ons bekend! Mede door ons uitgebreide netwerk en onze database kennen wij misschien uw huurder al. Dat onderhandelt een stuk gemakkelijker. Al ruim 45 jaar lang zijn wij de bedrijfsmakelaar in Noord-Holland!

Uw partner in bedrijfsonroerendgoed
Uw partner in bedrijfsonroerendgoed

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars verhuurt uw pand

Al ruim 45 jaar zijn wij gevestigd in de regio Purmerend, Hoorn, Edam-Volendam en West-Friesland. Onze bedrijfsmakelaars zijn het kruispunt tussen vraag en aanbod en kennen de weg tussen ondernemer, projectontwikkelaar en gemeenten op hun duimpje. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij op de hoogte van de formele maar ook de informele gang van zaken bij de ondernemers. 

 

Bedrijfsmakelaars Van Overbeek Purmerend
Bedrijfsmakelaars Van Overbeek Purmerend

Kiest u voor Van Overbeek bedrijfsmakelaars dan kiest u voor:

  • De specialist in het (ver)kopen en (ver)huren van bedrijfsruimtes
  • Al 45 jaar de bedrijfsmakelaar in zakelijk onroerend goed
  • Uitgebreid netwerk van ondernemers, gemeentes en projectontwikkelaars
  • Thuis op ieder terrein: van detailhandel tot kantoor, van belegging tot non profit.
  • Vestigingen in Purmerend, Hoorn, Edam-Volendam, Stede Broec (Westfriesland)
Bedrijfsmakelaars Van Overbeek Hoorn
Bedrijfsmakelaars Van Overbeek Hoorn

Bedrijfsmakelaardij is een vak apart!

Binnen Van Overbeek Makelaars werken makelaars die gespecialiseerd zijn in het (ver)kopen en (ver)huren van bedrijven èn makelaars die gespecialiseerd zijn in woningen. Want of het nu gaat om woningen of om bedrijven, beiden hebben een andere aanpak nodig. Onze bedrijfsmakelaars zijn specialisten op het gebied van bedrijfsonroerend goed en zitten midden in het netwerk van ondernemers, projectontwikkelaars en gemeentes. Dus als u uw pand wilt gaan verhuren kies dan altijd voor een bedrijfsmakelaar. Met vier vestigingen in Noord Holland zit er altijd een Van Overbeek Bedrijfsmakelaar bij u in de buurt. 

1035782_bedrijfshallen-400x256.png

Maak een afspraak met de bedrijfsmakelaar

U kent uw bedrijf, wij kennen de mogelijkheden in onroerend goed. Uw plannen en ons netwerk leiden altijd tot het ideale resultaat. Maak daarom een afspraak met een bedrijfsmakelaar en deel uw plannen voor de toekomst.

 

top
Uw gegevens
* verplichte velden